vineri, 20 martie 2015

Titi aur

Titi aur

FOTO Cum va arta cel mai complex autodrom din Europa de Est. Aici vom avea un centru de cercetare, vom oferi o formare profesional continu a oferilor, a explicat, pentru Adevrul, pilotul Titi Aur.

Cnd te urci n autoturismul pe care l va conduce campionul de raliuri Titi Aur, tiind c urmeaz s mergi nu pe patru, ci pe dou roi, ai un. Ce DRIFTURI a facut Titi Aur pe. Acum patru ani scriam stngaci despre cursul de conducere defensiv conceput de Titi Aur, celebrul pilot de raliu romn. Titi Aur joaca in spotul campaniei Parbrizul nu desparte doua lumi.

Trei ore de adrenalina cu Mercedes-AMG pe circuitul lui Titi Aur

Zapada de afara, bucuria pilotilor! Ce DRIFTURI a facut Titi Aur pe

Cunoscutul pilot Titi Aur, multiplu campion de raliuri i cel care. Premiera: Viteza pe circuit, autodrom Titi Aur. Despre Noi Titi Aur Scoala de conducere defensiva si pilotaj Aa ncepe i povestea Academiei ce astzi adun, sub acelai acoperi, o coal de Conducere Defensiv i Pilotaj, un Autodrom i un Centrul de. Castigatorii campaniei Orice drum devine sigur cu Michelin au participat la un curs de conducere defensiva la Scoala de Pilotaj Titi Aur.

Titi Aur a dat lectii de condus pe zapada 3 FEBRUARIE 2012. Poti sa te accidentezi tu, cel din masina.

Titi Aur vs Sofer cu tupeu

Cu o experienta de 15 ani in conducerea defensiva, Titi Aur este unul dintre cei mai cunoscuti traineri din. Curs de conducere defensiva cu Titi Aur, de la - Episodul 1. Constantin Aur - Constantin Aur sau Titi Aur (n. Afla ce face pilotul cand este provocat la o liniuta.

Scoala Titi Aur Scoala de conducere defensiva si pilotaj Titi Aur. Titi, si de regula pilotii de cursa, trag de volan si tin contra cu mana cealalta. Am fost la coal la cei de la Napoca Rally, biei profesioniti i de la care ai ce nva, i-am trecut pragul i colii lui Titi Aur i mi-au.

Pe circuit, a doua proba din experienta AMG, lucrurile s-au schimbat considerabil pentru ca am mers cu viteza intrucat am avut alte trei modele. Afl date de contact, informaii financiare, datorii la bugete, dosare in justiie. 17285628 2517 were here. Titi Aur vs Sofer cu tupeu.

Premiera: Viteza pe circuit, autodrom Titi Aur

Circuitul fcut de Titi Aur la Crevedia depete cu mult ateptrile. Dai vine pe Titi Aur ca asa te-a invatat la scoala de pilotaj? A debutat n Raliul Braovului, n anul 1986, pe o main Dacia 1300. Curs de pilotaj cu Titi Aur - 15 feb.

25 decembrie 1963 Brlad) este un pilot de raliuri romn. Iarna i-a intrat serios n drepturi, iar un pericol real n acest sezon este ofatul. Persoane Fizice Titi Aur Scoala de conducere defensiva si pilotaj Titi Aur Scoala de conducere defensiva si pilotaj. Academia Titi Aur a luat natere n urma activitii lui Titi Aur n automobilismul sportiv, mbinat cu pasiunea i plcerea de a mprti i altora tainele artei de a.

He has won eight Romanian rally championships (1995, 1997, 1998, 1999). FOTOGALERIE : Titi Aur i arta de a conduce. Iar faptul ca avem o cursa de viteza pe circuitul Titi Aur, cel mai nou, performant si competitiv circuit din Romania, nu poate decat sa ne bucure. Constantin Aur - , the free encyclopedia Constantin Titi Aur (born December 25, 1963 in Brlad) is a Romanian rally driver.

Nu recomanda insa nimanui sa faca asa ceva pe strada. Pilotul Titi Aur ne nva s conducem pe timp de iarn. Academia Titi Aur - ATA Academia Titi Aur - ATA, Cocani, Dmbovia, Romania.

Trei ore de adrenalina cu Mercedes-AMG pe circuitul lui Titi Aur. SC TITI AUR SRL din Barlad Str. Titi Aur le-a dat o lectie de derapaje controlate elevilor lui.

Mos Ion Roata 60, CUI Informaii Titi Aur Srl CItr. Titi Aur Scoala de conducere defensiva si pilotaj Cursuri de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.